Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mysterium

Ett litet frö som nàr en strand
det väntar in det rätta ögonblicket för att gro
det har rest över en ocean eller en sjö

Resan kunde ha varit làng eller kort,
men det är likväl ett mysterium hur fröet kunde veta
att det var just där som det var den rätta platsen

Det lilla fröet gror och växer
det visar sig att fröet ska bli ett träd
nàgot litet som blir till nàgot stort
och det kommer att leva en làng tid

Livets mysterium visar sig i det lilla,
men även i det stora
öppna bara era ögon,
sà ser ni det...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm