Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finaste.


Vi väntade på varandra

Ingen av oss visste
att det skulle sluta på en
tom perrong

och ingen av oss hann se
att tiden långsamt rann ut mellan
våra fingrar




vi väntade ständigt


på varandra




Fri vers av Stjärnfall
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall