Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid är dit man kommer

att förstå sitt öde gör att man kan påverka livet

olust är ödets rådgivare

 en ovän är kanske den enda vännen man har

tid är dit man kommer

 en kan vara många i medkänsla

 en dimension utan insyn ger frihet och ansvar

sinnena är min väg till förståelse

av abstrakta sammanhang

pengar blev inte min kungsled till bekräftelse




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-08 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist