Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja, så är det nog

en tystnad inom mig skänker ingenting

skrivandet är en mening i mitt dagliga liv

det gör ont att ha en inre dialog

men ändå vill jag göra det gång på gång

varför, kan jag inte riktigt säga

 kanske ett sätt att förstå

ja, så är det nog




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-08 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist