Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN hyllning till kvinnor som ger av sina kroppar för männen och för mänskligheten och, för kärleken....


Kvinnor som bär barn



Omhuldade
Är de kvinnor om bär barn
Numer
Och varför ska de inte vara det

Min mamma, fick en sladdis
Som nu är en liten syster till oss
Och hennes kommentar var sen
”numer jobbar det människor på BB”
Så mycket kan skilja på 12 år

Lika självklart, som att de som jobbade där förr
INTE var människor
Uppenbarligen
En intressant syn på saken

Barnbärande kvinnor är inte bara vackrare
De är mer levande med
DE liksom blommar upp
Ja en del av dom, de som mår bra
Alla gör inte det, men det är ok
De gör nåt viktigt för mänskligheten
Och är mer sårbara…
Både kvinnan och barnet är mer sårbara

VAR RÄDDA OM DEM
DE är och BÄR vår framtid
Hela mänsklighetens framtid.....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-09 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO