Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnokyla


De där 2 Har inte visat mycket kärlek
Till varann sa hon
Och vi hade känt varann många år
Många år innan dess
Och ett antal år efter

Men de har inte visat kärlek till varann
Så jag sett det, säger hon
Lite sorgset, beklagande
Men vad ska man säga om en sån kvinna
Om en kvinna som faktiskt säger sej ha växt upp
I kärlekslösheten

Trots att hennes far var den mest underbara människa
Som fanns och mamman likaså hade alltid
Så snälla beteenden
Men hon tog efter ett tag upp samma sak
”visa inte kärlek” och om du har nån
har du nån kärlek så ”visa den inte för helvete”

Så levde hon livet
I alla fall en stor del av livet
Efter dessa premisser
”visa inte kärlek för fan”
Så småningom så gjorde hon karln

För karln vart fan
Så ”visa inte kärlek för fan”
Och ”den fan” fick ingen kärlek
Hon sparade på den tills den dag
Han försvann….
Han tvingades bort av kärleksbrist
Och kyla….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-07 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO