Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saliggörande tro


Det är ”saligt att samlas i tron”
Sjunger dom
Det blir
”det är saligt att samla citron”
om man verkligen lyssnar

Men frågan är om det är så saligt längre
Eller om det är saligt som att käka citron
De sura minerna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-03 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO