Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det för kvinns


Stockholms stad har en verkstad, den ligger i änden på skogskyrkogården, den ligger inte på området, naturligtvis inte. Den är visst till för missbrukande hantverkare, såna som inte kan jobba ute på byggen eller verkstäder, men är duktiga yrkesmän. Verkstan är som en ”Bullerby” en i form av plåtslageri och snickeriverkstad.

Alla möjliga plåtgrejor ska göras , och göres av dessa män… Utbyte av gammalt hantverk på hus mest. Det sägs vara för de ensamma männens skull de med missbruks eller andra problem, mest… och det kanske är det, det är bra för männen att träffas om dagarna, att ”ha ett jobb”.

Men sen kan man undra, ”finns det inga missbrukande kvinnor” eller är det så att, de ”finns inte utrymmer att ha nåt motsvarande för kvinnor”, ekonomiskt, matriellt, utrymmesmässigt?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-09 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO