Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snåljåpen från Polen (limerick)

En man från mellersta Polen
var en ovanligt gnidig och snål en
I hans hem drack man vatten
och mat, tänkt för katten,
- och fanns ost fick hans fru bara hålen




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-08 08:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
underbart roligt och snyggt limerickat!!!!!
2011-03-09

  Lena Själsöga Keijser
tack för dagens skratt
det
tar jag med mig in i vindarna

ja
tack
2011-03-09

  Junitvillingen
Wow du!! Vilken tokrolig limerick! Slutet får mig att skratta högt - du är för härlig som får till sådana galna knorrar, applåder till dig:-))
2011-03-08

  Lili Samuelsson VIP
sicken snåljåp:)
snyggt limerickat. jag gillar
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP