Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnodagen

Kvinnodagen

idag som alla dagar
när solen lyser
genom molnen

när luften
går att andas

när livet doftar
från blomsterängar
någonstans bortom
nästa kvarter

trots
trots
trots

...allt annat

från födelsen
till döden




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-08 08:26



Bookmark and Share


  Kim VIP
Japp fick ett meddelande från en kille ja inte trodde tänkte på sånt, en lyckönskan om en bra kvinnodag!!!! Förr lifta ja från Ea o hit o demonstrera nu blir det inte lika ofta....
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP