Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MAMMA ÄLSKA MIG


hånfulla ord

Ringde dig mamma....igen o igen.
Ville så gärna höra din röst.

Du sa.....jag har inte tid....
ring nån annan gång sen.

Det värker inom mig.....ett stort hål i mitt bröst.
Du avisar,kritiserar....kommer med hånfulla ord.

Du är ju min mamma.......
skall du inte älska mig mest på denna jord?

Vad är det som är så dåligt med mig.....vad är det för fel säg?

Kan du inte BARA försöka älska mig?

Det är allt mamma.....jag begär inget mer av dig!


Så BARA mamma älska MIG!




Fri vers av robertaflack
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-19 23:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
starkt, smärtsamt, rörande
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

robertaflack