Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

Skuggan är också en bild
av vilka vi är
utan rynkor och gråa hår
och annat som bekymrar

Men den böjda ryggen
ja, den




Fri vers av stenhur VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-08 17:50



Bookmark and Share


  walborg
Aldrig får man ha sina små illusioner ifred!
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP