Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag är inget.

Inget är jag.

en spegel som aldrig minns och aldrig glömmer.

blir det som behövs och tar vad den kan få.

ingeting är som det verkar; även fast det kan vara så.

min död är min befrielse och min förbannelse.

Jag är vad jag väljer, och jag väljer dig.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-08 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg