Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in the form of a blade

Pain, sweet pain.

Deliver me from boredom.

Deliver me from uselessness.

Deliver me from feeling what I could feel.

My love for you is everlasting.

Pain is my friend, when there is no one else.

Never has he left me, never disappointed.

Always there in the form of a blade.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 247 gånger
Publicerad 2014-09-04 12:05



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Känner igen mig, bra dikt<3
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg