Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att prata med fienden

Att prata med fienden, kan varit det bästa jag gjort.

Att prata med honom och se, att han står på min sida.

Att han är min broder och alltid har varit det.

Ett gemensamt mål, och det är din lycka.

Min kärlek är stor, han ser det i mig, i mina ögon, i min själ.

Jag har aldrig trott på honom eller litat på hans försök.

Hans mål är att hjälpa, samma som jag sökt.

Han kände min ånger, alla stunder av svek,

han sa,

det ordnar sig, jag kan se, att det du gjort var av kärlek.

En stund av lyckans eufori, blandas med dagens apati.

För om det var det här han såg, och ville skulle ske,

då kan jag förstå hans handlingar som agerat mot samvetet, i sten.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-05 02:14



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Okej, nu måste du berätta för mig om det här!
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg