Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en saga

Frågor surrar i mitt huvud

inget kommer få ett svar

Din kärlek som fanns för mig, är nu borta, som försvunnet

en saga i en annan värld.

Förstod att det skulle bli såhär, det var oundvikligt.

Min misär är en symbol för mitt tomma ensamma liv

utan mening, utan mål.

tomheten dödar mig.

Ett stort hål i min tillvaro

Snälla rädda mig,

men jag vet att inge kommer bry sig,

för oceaner av känslor, bryr sig ingen om

förren man drunkar i dem.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg