Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig

Jag mår bra.

Jag mår fruktansvärt bra.

Jag kommer knappt ihåg senast jag mådde såhär bra.

Det är skönt men oroar mig,

för om jag trivs med att må såhär,

kanske en aldrig blir två.

Musiken har varit ett verktyg, som fått mig att skriva nytt.

Men frågan är om verkligheten smugit sig upp på mig.

Att förstå att livet ser likadant ut oavsett har blivit min räddning.

För om jag är ensam eller ej, spelar mycket mindre roll.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-15 01:40



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Insiktsfullt :)
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg