Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina krav

Jag har höga krav

på mig själv och andra.

Jag avvisade 5 pers ikväll,

för att de inte dög.

De levde inte upp till mina förväntningar på hur en människa ska vara.

Respektfull, omhändertagande, god, omtänksam.

De levde inte upp till mina krav så jag avvisade dem.

Det ger mig mig hopp,

för om jag kan avvisa de som inte lever upp till mina krav,

kanske jag kan avvisa den del av mig som inte gör det heller.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-12 00:04



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Mitt i prick! Klockrent! Tänkvärt! ;) Den stora massan har inte allt rätt.
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg