Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kul! åren går :)




tjatigt

 

*

tjat gnat prat om nonsen och måns sen, kunde inte sluta. spagat som en flat oblat på tungan, och en ung hann inte förstå. vadå ett/två  är inte viktigt, och riktigt illa är det vid tre, så se men på sne´ brevé och de med hälften vunnet har inget missat. för gissa't, så som dom trissa't så är det dissat i andra halvan av "alla tre".

Åttans förbannelse.

 

tjat gnat prat om nonsens och vad hette han nu igen
som kom där sen

med en nollad vän
en bollande trollande han
som bara sprang runt i ringar
som korsade varann

 

Evighetens gång.

 

se vigheten på varje halva, skrek han
se tjatet som korsande varv, tjöt han

vid varje övergång

 

en ny vända larv till att löva sin midsommarstång

tjat gnat prat om nonsens och vad hette han nu igen
som kom där sen med påsen full av potatis

 

jag har ju den trean jag har ju min vän
men pottan är full av clematis

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-23 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri