Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transvestiten från Nol (limerick)

Transvestiten från västgötska Nol
var vacker i spetsblus och kjol
men hans skägg ner till magen
dolde dumt nog behagen
från bröstoperationen i fjol




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-09 07:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hahaha så bra!!!
2011-03-09

  Junitvillingen
Hahaha så galet kul du är Peter!! Varifrån får du allt? Dina limerickar är guldkorn och gör min stund ännu ljusare - tack för allt tok-skoj du serverar oss läsare - jag skrattar gott åt denna limerick!!
2011-03-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
N ilson bugar
O ch ler och ger
L imericken 10 *-nor
* från 1-5 så många
* poäng Du kammar hem!
2011-03-09

  queenia
ler stort... :)
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP