Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljan är inte dyrare egentligen


Oljan är inte dyrare egentligen

Däremot så är det som vanligt

Börspacket som med sina s k affärer

Driver upp sina vinster




Klass mot klass….

Känns bara närmare….

De kanske vore läge att slänga en och annan

På nån snötipp eller nåt än ”värre”

Tro mej, de har förtjänat det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-01 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO