Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns tankar och känslor överallt.


Regndroppar

Regnet smattrar
mot fönsterrutan
i en så vacker
ogenomtänkt rytm

Varje droppe
bär på visdom
varje droppe
är unik

Naiva droppar
träffar marken
försvinner
paff!

Starka droppar
rinner långsamt
fastnar på fönsterrutan
ger ett avtryck

Dropparna
är som alla
tankar och känslor
som försiktigt
sipprar ut




Fri vers av filosofian
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-09 13:02



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Fin jämförelse!
2011-03-14

  M M Mannheim VIP
Känner framtidstro för poesin när jag läser din dikt.
2011-03-11

  Malin Olsson
Det regnar här också, mysigt. Jag vill ut och springa i det, häng med vet ja :D
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian