Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppdaterad version av ett stiltjetillstånd. tack till ulf o för musikalisk idé!<br>


de-e lugnt

 

Jag vill:

          knyta dina skosnören till en heffaklump

          hänga dig brutalt i en sidentrasalump

          mora dej i nyllet med en brännhet kaffesump

          springa från dej sen, leka Forrest Gump

 

                      men de-e lugnt/de-e lugnt/de-e lugnt...

 

Jag vill:

          dopa dina guldfiskar, ge dom arsenik

          stoppa in dom sen i käften på din tik

          softa lite, kolla hundperistaltik

          gråta liten tår när hunden ligger lik

                        

         

                       men de-e lugnt/de-e lugnt/de-e lugnt...

 

Jag vill:

          samla lite people till en Small Come Back

          kanske kommer du att få en Heart Attack

          du ska veta jag är inte lite lack

          kanske läge för att gå och hyra frack

          och måla nagellack

          och säga ticketack

 

 

 

Instrumentalsolo som börjar med retrovinylskrap, fiolskalor med glissandi, äggskärare etc och kulminerar i ett fett elgitarrsolo.

 

 

                         men de-e lugnt/de-e lugnt/de-e lugnt...

                         [repeat & fade]

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nanna X
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-09 17:37



Bookmark and Share


  ulf olsson
... blues: nej. fetbra.
2011-03-10

  Ingela Svenson VIP
Kooool!
2011-03-09

    ej medlem längre
okej nu är det min tur att bli lyrisk jag skall banne mig
bokmärka denna,

gillar fett alltså !
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X