Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusellen, avsnitt J

 

Emma: Jag är så uttråkad här i emman. Evigheter sedan något engagerade mig.

Ada: Jag säger bara: gör ett försök att säga ja, tänka lite positivt! Annars tappar vi sugen allesammans. 

Beda: Jag ber er respektera mina bryderier och broderier. Bryt inte tystnaden stup i kvarten!

Cilla: Jag har inte sagt nåt på flera minuter. Chilla, chilla, coola ner er allihop!

Dora: Jag tycker ni är dåraktiga, men det visste ni ju redan. Dra nåt gammalt över er - dräll eller damast!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-10 17:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag behöver sannerligen lyssna på Ada. Tänka lite positivt. ska jobba på det idag. Tack för påminnelsen.
2022-04-07

  lodjuret/seglare VIP
Själv blir jag förvirrad av budskap olika, tänk att någon något kan in flika, någon verkar tro det nu åter är jul, andra tycker bara dispyter är kul, att de livar upp och 'delar på sbråk lika'...
2022-03-17

    Lena Söderkvist VIP
En del av damerna upprepar sig, märker jag. Det gör dialogen mer naturlig.
2022-03-11

  Maria Sundelin VIP
Tålamod är en dygd
2022-03-11

    Lars Gullberg
Flashback
2022-03-10

    Lars Gullberg
Haha fick nästan en flashdiskar på julglöggen. Dom är ju för god. Nästan lite syskonkärlek. Skulle vilja se dom i teaterform ;-)
2022-03-10

  TrollTörnTrappan VIP
Jaha jåhå!!
Här försöker Ada ta sig en ovanligt uppmuntrande roll. Annars brukar hennes angelägenhet få en mer nedklankande effekt (i de andras ögon?)?
Broderier & bryderier tycks bo grannar..
2022-03-10

  Gunwale VIP
”To everything (turn turn turn)
There is a *lady* (T T T)*
And a time to every purpose, under heaven
/…/ A time for peace, I swear it’s not too late.”
(Från Turn turn turn med text av Pete Seeger, *lätt förvanskad.

2022-03-10

  Gunwale VIP
En vill läka, en vill riva ner; en vill gråta, en vill le; det finns en tid för att tala, en tid för att tiga - eller hur det nu står i Predikaren.
2022-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X