Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillfällig försening. Nästa avsnitt kommer i morgon.


Karusellen, avsnitt H

 

Cilla: Cogito, ergo sum, som Cartesius skulle sagt. Huvudsaken vi alla är tillsammans igen, om än ett dygn och en dryg halvtimme försenade. Hej och hå!

Dora: Dumheter och undanflykter, dåraktiga drama queen. Ha, vi vet väl alla att du var ute och cirkulerade med en ciceron igår, och därför rubbade cirkeln. Hoppas du hade en hyfsad natt?

Emma: Eviga envigar! Heljobbigt!

Ada: Avbryt! Alla kvinnor till arbetet! Huvudstupa!

Beda: Ber bara om lite behjärtansvärt bemötande. Hm... jag broderar, och skroderar på en berättelse. Hemlig handling!

 




Prosa av Nanna X
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-03-02 18:47



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Rena skrået, alltså. Damerna fängslar.
2022-03-06

  TrollTörnTrappan VIP
Ciceron blev en spännande definition av älskaren ifråga - det ordet har nog aldrig varit med förrän nu?!

Detsamma gäller väl "Huvudstupa!" som en uppmaning... Deras kamp mellan plikt och lusta kommer fram extra coolt i detta akuta avsnitt.
2022-03-03

  Maria Sundelin VIP
Sankta simplicitas över deras agerande
2022-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X