Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försenade igen...


Karusellen, avsnitt I

 

Dora: Igen, igen, igen* som man säger på ungerska. Dåraktigt, vi är försenade igen! Drygt en hel halvtimme den här gången. 

Emma: Ingen fara. Evigheten varar för evigt. 

Ada: Inte ska vi ge upp för en liten försinkning. Alla får dra sitt strå till stacken för att komma ifatt med våra textila projekt.  

Beda: I vilket fall som helst vill jag be er ignorera cirkusprinsessan. Bara en undran: vart tog hon vägen?

Cillla: I full fart som vanligt, hör jag. Cirkeln är sluten, Cilla är här!

-----------   

* Igen betyder ja på ungerska, uttalas med betoning på första stavelsen och hårt g.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-03 18:52



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Gillar Emmas kommentar extra mycket. Dina damer hörs nästan på riktigt, det är som en pjäs på TV.
2022-03-07

  TrollTörnTrappan VIP
...mellan i och j inget längre steg?? - även i evig väntan på Viktoria..
2022-03-04

  TrollTörnTrappan VIP
Livets finfina textil vill man inte ignorera... mjuk liksom en igelkott.

Ja, intressant virkade öglor genom "igen" igen och igen "igen"!!
2022-03-04

  Maria Sundelin VIP
Ett ögonblick är relativt
2022-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X