Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet går vidare - i cirklar...


Karusellen, avsnitt L

 

Beda: Bryr mig inte stort om era karlaffärer. Lika som bär är de allesammans, lunsiga labbar och labradorögon.

Cilla: Chokladfärgade män är coolast tycker jag. Lena och lekfulla. 

Dora: Dumma fördomar! Likadana är de hela bunten, bara färgen som skiljer dem åt. Listiga, luriga lurkar är vad de är.

Emma: Enig med föregående talare. Lättlurad är jag inte längre. Livet passerar revy. Lingarnshärvan är min bästa vän. 

Ada: Arbetslusten, vart tog den vägen? Lustar av annat slag får ni diskutera under luncher och kafferaster! Lögner har sin tid, langettstygn har sin! 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-22 19:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tur att man hittade sig en blåögd utan labradorögon. Gillar humorn här. Det liksom bubblar när man läser.
2022-04-03

  TrollTörnTrappan VIP
Life is not only Love Love Love... Very often it's Lust Love Leave...
2022-03-23

    Lena Söderkvist VIP
I ordning vill jag bada, sade Ada...
2022-03-23

  Maria Sundelin VIP
I drömmarna går de vilse i sin iver att föra fram sina åsikter
2022-03-23

  lodjuret/seglare VIP
Blir alltmer för virr ad av dessa som inpass i verkligheten. Få verkar 'flagga' för biljard eller bowling, många är färgerna och bollarna i dessa populära spel. Det har funnits många bollspel, exempelvis varianter på bowling, biljard, boule, golf, polo och så vidare... variation förnöjer, så även virrig läsning av meningsutbyten...
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X