uppdaterad

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppdaterad




Du drömmer om Venedig

 

 

du sa att din dröm var att åka till Venedig
du hade sett en film och blivit förälskad

jag lovade att ta dig dit en dag
och förklarade
att dina drömmar går att förverkliga
du vill till Venedig
själv bryr jag mig inte om vart på jorden jag är
så länge jag är bredvid dig


det är min dröm




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-10 04:28



Bookmark and Share


  filosofian
Du är så duktig på kärleksförklaringar. Den tjej som har dig borde vara så glad! :D
2011-03-12

  Stjärnöga
Den är ömt
kärleksfull och
vacker!
2011-03-10

  stenhur VIP
men att vara BÅDE med den man älskar OCH i Venedig det är väl ändå nåt!
2011-03-10

  Ninananonia VIP
:) Fin dikt!
2011-03-10

  Gunnar Hilén VIP
Så är det ofta tycker jag mellan man o kvinna. Kvinnan får inte nog...och det kan göra mannen nedslagen..."räcker det inte med mig ?"...vi är olika.
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP