Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan/Sentimento










Känslan


I din närvaro känslan
om mig barnet som åtrådde
behag.

Sentimento


In tua compagnia il sentimento
dell´io bambino ch´ansiava
dolcezza.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-10 07:30



Bookmark and Share


  filosofian
Vackert!
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP