Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändpunkten





Kommen tidens ände är, kommen till
slutet. Gamla gudar strörtas, söndras, smulas,
slukas av mänskans oro och ångestbränders eld,
dör i meningens flammor - av ohörda böners ekon.

Speglar visar världar bortom tankens dyning,
bortom fantasiens ändlighet, hitom
mörkrets slukande av ljusets år av ljus.
Mänskan fånge är, i Mamons brunn av drömmar.




Bunden vers av lärjunge
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 10:35



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
förmår vi se
det tid är

då sker bojornas bristande
detta bristande är vaknande
och det är aldrig det vi kallar för sent

tack för hjärttankeväckan
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge