Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förberedd


vargen strosar omkring i ett flytande mörker


nattens stjärnor, brinnande tysta avstånd kring jordens tidevarv

bär vittnesbörden om främmande världar


valparna lekar bland träden med inristade sanningar i stammarna



fonetiska lämningar studsar genom skogen


klara, dova, förvrängda, svårtolkade, oöversättbara


avklingande, tystnad



bakom ögonen, miljoner år samsas på en sekund


för att fånga ögonblicket i dess linda










Fri vers av D S
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 11:16



Bookmark and Share


  queenia
nuet fångat i evigheten... genom resa i tid och rum!
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S