Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar när jag ser oskyldiga djur

sitta inlåsta i bur
då jag tänker att de har haft den värsta otur
Infångade av människan
För själv så skulle jag hellre bara vilja se de alla
där de bara hör hemma
i sin rätta natur
Och lika fria som oss människor, som bara sköter oss...

Ken Cassel
10/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-10 12:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Håller med dig......
2011-03-10

  Ninananonia VIP
Håller med dig Ken! :)
2011-03-10

  lisa"puzzle"svensson
Jag håller med dig, Ken!
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel