Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Ljug För Mig

Sanningen är det man fruktar mest.
Sanningen är det vissa dör för att dölja.
Sanningen är något okänt för mig.
Sanning är något jag längtar efter och vill ha.
Sanningen är något som jag aldrig kan få uppleva.
Sanning är något jag inte klarar av.
Något jag inte kan hantera.




Fri vers av stulen
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen