Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedre skikt


mörkerregn tränger genom det inre landskapets tunna himmel

klär av rösten inpå huden


orden snubblar genom underjordens katakomber



ångestens gråmulna andedräkt


stiger upp ur själens krypta




Fri vers av D S
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S