Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför föreställningen sà känner jag mig...

Denna helg sà blir det att bli en annan,
upp pà scenen för att bli en mamma,
men även själva barnet...

Mina nerver äro nog lugna,
det tror jag i alla fall är fallet,
men likväl sà blir jag nervös...

Inför föreställningen sà känner jag mig,
kluven inför mina tvà personligheter,
men trots allt det är inte jag...

Teaterscenen kallar pà mig,
ty det är mitt kall att vara pà scen,
det är nàgot speciellt där...

Et alors, ceci est la langue que je parle sur scène...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm