Ja jag vet att den finns, jag står där nu. Men jag står tyvärr inte på internets station, för där finns ingen.. Ingen!   

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Men jodå den finns, stationen.. jodå!" 
Ja jag vet att den finns, jag står där nu. Men jag står tyvärr inte på internets station, för där finns ingen.. Ingen!   




BUSS på dom!! Jag reser ragg istället.

 

*

När Internet tappar bort en hel busstation kan inte bussbolaget mer än konstatera att dom blir utan bokning...denna gång. (och där står bussen som vägrar ta ett köp på plats i nya teknikens maktfälla)

Dra ur proppar och beslagta alla batterier!! - Gör oss tjänsten att leva på backen och inte bland sateliterna...? Meeeen, stjärnstatus kräver sina himlahöjders hån, och där..där går bussen i dån och dömda däck.. där är drömmen väck!

- Ok, får väl gå då... igen.

*gnörvel.. fräs & gnörvel*

Inte undra på man behöver kolhydrater, så jag tar en klump av 1-2-3-degen...till!

Går nästa gång också!

*




Prosa (100-ordare) av Pot Pourri
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-10 21:22



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ler gott :o)
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri