Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.... blir så förgrymmad.. (med en klackspark och sneglimt, förståss^^)




Betala för er! (annars tar kråkan betalt)

 

 

*

Varför ges det gärna ut jobb, uppgifter och order men utan vilja att betala för det??

Diktatorn är bortskämd med gratis omhändertagande sen mycket mycket länge och rutinen sitter i... omgivningen blir ett naturligt nät för utnyttjande utan förståelse för att tid och arbete konstar.

Mobben hejar på smartheten som skryts om, och ingen vågar trotsa en som går hög på sig själv! (man känner på lukten vart dom finns.. svett - och det hörs när dom planerar.. höjer sin bila.. stånkande.. )

 

"Skarprättaren går under flaggan 'För allas bästa!' och blir höjd till skyarna" - mobben jublar, och vet att dom inte är mer än betraktare som njuter sin skräckblandade stund, lyckliga att slippa. Likt hyenor dregglande efter mer..

 

mer.. mer..

 

medan Abstrakta Lagen lättar från från sin gren
och fokuserar

 

When the beak strikes from above 
there is no chance to escape but to
own High Built Pole.

"The beheading works both sides" sais Crow.

 

Där
håller nu de utnyttjade klingan
väntande

medan kråkan söker rätt vind
rätt scen
håller ödet andan

 

och jag återgår
till soffläge och film:

The Crow I, m. fl. följande ättlingar.

 

bahh 

 

Hämnd är ej av ondo om ont gjorts - Andlig Lag

 

kalla det betalning kalla det lön
kalla det förlåtelse och avbön
kalla det kredit och debit
kalla det Andens väg till garv och stön

 

Crow, sometimes an obvious pain in the ass
Crow, the way of turning big No to bigger Yes!

 

Always, always on time, in
right space and in the least
expected ways - Crow Way, craaa

*

 

Nån som har ett jobb över?

 

*

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Pot Pourri
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-10 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri