Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårs-left-overs (?)

Vill inte.
Det känns ungefär som en tonårsrevolt i
hjärtat helt mot min vilja.
Jag vill bara skrika ”NEJ DET TÄNKER JAG INTE”.
Trots att jag vet att det både är orealistiskt och
helt enormt idiotiskt. För att inte tala om barnsligt.
Ändå blir jag arg.
Är det mitt fel att jag bara vill leva drömmen?
Är DET orealistiskt kanske..?
Naivt, kanske.
Äckliga, äckliga vardagsäckel.
Jag tänker inte låta dig nästla dig in i mitt liv.
Jag SKA leva drömmen.
”NEJ DET HAR JAG INTE”.
Shit. Jag gjorde det.
Är jag fjorton år igen nu?
Förlåt, jag ska. Ja, nu.
Drömmen kanske kan få dispens att lämna en LITEN
lucka åt vardagen varje dag. Men bara en liten.
Ja, jag är på väg. Nu.
(Fast jag inte vill)





Fri vers av VampyrÄngel
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-10 23:11



Bookmark and Share


  röd_asfalt
Helt underbart skrivet.
Jag känner igen varenda tanke.
Känslan av trots, oviljan att
rätta sig efter förnuftet.
Det finns så många
som är så jäkla
vuxna och ordentliga.
Men jag tänker iaf göra
tonårsrevolt tills jag
e 100 ....
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel