" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jaha, vad är det nu då..du ler! Vad har du gjort?"




svartsjuka

 

 

*

det fanns en tid när jag gömde lappar för att minnas
när stressen var för stor att låta livet vara ifred
när pressen var för hård att låta skrivet vara med som
delaktig ingrediens i vardag och längtans planering

 

det fanns en tid när jag gömde leenden för att finnas
när dess sken gjorde svartsjuka och skeenden av hot
när den glädjen sen var för glad för att visas öppet
det fanns en tid när jag gömde lappar för att minnas

när jag sist njöt av mina stunder
med ljus djur och ljud och magiska under

*




Fri vers av Pot Pourri
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-10 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri