Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är rätt övertygad om att det redan vart uppe på vissa "blåfrusna" s k "tankesmedjor"


Med fan själv, som fogde


Kronofogden privatiseras
Ja det kanske blir nästa
Tänk er detta scenario
Men det kommer säkert snart de med

Skulle inte förvåna mej om det kommer sånt från
Munkhammars ”tanke smedja” där smedjeriet
Mesta av allt, är en variant på att behandla människor
Som smeden behandlar stålet och järnet…

Tänk er en redan idag, för många, vidrig kronofogde
Med den privata företagssidans sniknaste skrupelfriaste
Ägare
Då skulle man få ”se på fan” och det bokstavligt talat
Med ett block i sin hand och den s k ”lagen” på sin sida
Med en blick som ett hungrigt rovdjur….
”om en varg bland fårahjordar”
”Munkhammar-teologi i praktisk tillämpning”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-03-12 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO