Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med lag som orätt

Skiljedomstol
Ett annat ord för en del av samhällets och de rikas
Ekonomiska övergrepp på
De som har mindre resurser….

M a o ”resursövergrepp”
Lite som ”ormens väg över hälleberget”
Skrupelfria banditer med ett skenheligt
Och ”ostraffat” snik beteende




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-03-11 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO