Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns...


Jag kan ännu minnas
Exakt hur dina steg lät
När du kom bakom mig
I korridoren
Dina klackar
Hade en alldeles egen rytm
Som var du

Jag kan se för mitt inre
Hur dina händer rörde sig
När du talade om något
Som engagerade dig

Jag vet precis
Hur du håller en mugg
Med varmt kaffe
Hur du sitter på en stol
Hur du rör dig
Hur du går
Och jag vet
Hur det känns
Att krama dig

Jag kan förnimma
Hur det kändes
Att dra handen genom ditt hår
Sådär i smyg
Att varsamt röra vid din hand
Så att det såg ut
Som det var en slump

Och jag glömmer aldrig
Hur du en gång luktade
Av kräftor, cigarettrök och parfym

Men det jag vet
Mest av allt
Är hur det känns
Att varje dag längta till din famn
Vilja höra din röst
Säga mitt namn

Det jag mest av allt vet
Är hur det känns
Att olyckligt älska en kvinna
Hur det är
Att olyckligt älska och sakna
Dig…

TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-11 10:15



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Att drömma om den som är oåtkomlig är smärtsamt men bitterljuvt!
Innerligt beskriver du det!
2011-03-11

  Ninananonia VIP
Vacker
berörande
längtan.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT