Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar

Rullar snövita moln fram över skyarna
Och solen ler moderligt varmt,
strålar genom diset mot våra hjärtan,
mot dig och mig

I mina drömmar ser vi in i varandra
och bryr oss inte längre
om vad andra
själar än kastat mot våra hjärtan,
mot dig och mig

I mina drömmar.




Fri vers av Alsander
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-14 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alsander