Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brist på sagor... :)
(Ill. dottern teckning)




Vem Barbapappade min mamma

 

*
Vem
smög i hallen som Simba när Puh viskade mina godnattsagor
och Barbapappade min mamma mitt på hennes mun, när det är Barbaskön hon gillar?
Jag hörde att Häxan i mammas spegel viskade att hon var

"...den skönaste i riket och inte den som är pappigaste" - och hårdbröd är inte hennes favorit.

Jag tror det går en gruvstig i hallen och alla Dvärgar har tappat sina hackor för när den som smög där kom, då sjöng han genom skägget och han hade en stor säck skramlande på ryggen.
"Hej-Hå Hå-håå... Wheeeere is  Miss Mess då??"

Ja jag tror mamma träffat självaste Gustav. Ni vet han Wasa. För minsann hade han inte en budkavel i fickan. Ja, så måste det vara.

Men vem Barbapappade min mamma mitt på hennes mun när Phu viskade mina godnattsagor?
För smulor och andra vägvisare är inte min mammas starka sida, för det har Hans talat om sen dom var i skogen den dagen fåglarna blev mätta.

Ja, vem Barbapappade min mamma mitt på hennes mun?
*

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av Pot Pourri
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 15:14



Bookmark and Share


  Hans Christian
Japp, mådde gott av att läsa denna !
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri