Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sår en vacker liten blomma

nu när det snart nalkas vår, för att sedan varje dag bara titta till den
och se hur det går
då du bara påtar lite i jorden, samtidigt som du bara pratar med den

Och den dagen du bara lyckas få se, att ett litet skott bara tittar fram, så är det genast du
som bara blir alldeles känslomässig, och varm i hela kroppen
genom att släppa en och annan liten, lycklig tår
Och då du bara står där och ler spontant, helt underbart, och bara säger högt för dig själv

Hej på dig du, där, så vackra lilla blomma
Och vad glad jag blir över att få se dig
Välkommen till världen!
Ja, och jag ska ta väl hand om dig, så du kan redan nu, sluta att oroa dig…

Du sår en vacker liten blomma, nu när det snart nalkas vår

Ken Cassel
11/2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-11 15:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Vilken söt dikt! :) Underbart a la Ken :)
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel