Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En himla fin dag

Klarblå himmel
Några små små moln
eller kanske Gud
har tagit i den
med flottiga fingrar




Fri vers av stenhur VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-11 21:07



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Gillar humorn i din text. TACK för fin, rolig läsning!
2011-03-15

    ej medlem längre
Underbar, fantasieggande bild . . .
2011-03-15

  Nanna X
en himla fin bild tycker jag. jag ser framför mig hur gud lägger ifrån sig ostmackan, eller om det månne är ett wienerbröd? och torkar av fingrarna på himlen.
2011-03-12

  walborg
Ja så är det nog - den allsmäktige, som vi.
2011-03-11

  Järnkatten
Köksslavar är vi allihopa eller ;)...
Härlig liten text...
2011-03-11

  John B Lund
Helt osökt gav du mig en bild väl värd att minnas...
Kort var gott.

Tack.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP