Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alkohol skrämmer mig. Den makt den har över människan.


En droppe bort

Så oberäknelig
och med
ett humör som skiftar
i gult och det rödaste rött

Jag trippar på tå
gör mig osynlig
säger det rätta
för att inte

väcka vilddjuret

starta vulkanen

som väcks
av en droppe
för mycket
alkohol

Rädlsan griper tag
i mig
knyter sig i magen
bultar

Jag andas försiktigt
och väntar
på att
morgonen ska gry




Fri vers av filosofian
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-11 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om.
Tack.
2011-03-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra och kännbart skrivet. =)
2011-03-16

  M M Mannheim VIP
Åter igen fantastisk poesi! Med din ålder så kan jag bara säga, lycka till. Kram
2011-03-12

  Ninananonia VIP
Berörande skrift!
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian