Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ström

Du lutar dig över
broräcket klagar tyst
malmtågen gnisslar förbi
gistna lador, insjunkna tak
natten ylar
och på himlen slår fåglarna ut
som en hand
över högspänningsledningar
i flockblomstriga
gnistregn




Fri vers av Grävling
Läst 762 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2011-03-11 22:13



Bookmark and Share


  /Isabel
Finfint.

Gillar i synnerhet när språket används till att skapa bilder som:

"och på himlen slår fåglarna ut

som en hand"
2011-10-02

  pang
lite omständligt språk ibland, men otroligt målande och nyskapande bilder. fascineras.
2011-09-29

  Ingela Svenson VIP
enastående vackert och målande, bilden är klar som vattnet!
2011-09-28

  Röda Sam
mycket, mycket vackert uppmålat för läsaren. hemskt fint!
2011-09-28

  Kim VIP
Du målar allt så det låter vackert!
2011-09-22

  Kristina Wallbing
"och på himlen slår fåglarna ut
som en hand" är rader som känns mest i mig. Men hela dikten sprakar av bilder! Suveränt!
2011-03-11

  mickech
Du skriver vackert lilla grävling!
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling