Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag står man där, med tiggarskålen

 

den kärlek du haft
den har du haft
den kärlek du fått
den har du fått
nu får du ransonera dina minnen
mer får du inte 
din skäppa är full

stå nu inte här och ta upp plats i kön
det finns andra som ska fram
låt oss inte bli otrevliga nu
utan var så snäll
och gå
var inte så envis
du har haft ditt
fått din beskärda del
mer får ingen
så: stick!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-11 23:30



Bookmark and Share


  walborg
Frihet är snarare att älska själv än att bli älskad, tror jag. Men i våra stunder behöver vi alla litet extra omsorg.
2011-03-13

  aol
en negavitet jag inte ställer upp på
2011-03-13

    Tea Alex
Hårda ord...! Ibland är verkligheten tuff...
2011-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Känner oerhört väl igen tankegången och känslotillståndet.
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger