Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...här hemma, tankar på det som händer långt där borta. Sorg idag


Natten efter

Tårar i mörkret

och i sältan
på min tunga

ser jag Det Stora Havet
knacka hårdhänt

på ytterdörren




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-12 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark metafor!
Ja, det är sorg i världen idag . . .
2011-03-12

    ADI Nehlin
fin text
2011-03-12

  Self-Defense Driven
Du fäster det på skärmen, sätter ord på det ofantligt stora som hänt. Tack.
2011-03-12

    ej medlem längre
Det Stora Havet
knacka hårdhänt

på ytterdörren


Den var träffande och målande...
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP